Direct Access

Direct Access biedt SaaS-diensten aan meer dan 4.000 klanten, waaronder dealerbedrijven, importeurs, schadeherstelbedrijven, schadeherstelketens, leasemaatschappijen, verzekeraars en volmachten.

Direct Access is in 2000 opgericht door Patrick Franke. Begonnen als zelfstandig marketing-ict consultant kwamen er steeds meer vragen en opdrachten zijn kant op. Aanvankelijk vooral vanuit de Opel-organisatie, maar later ook vanuit andere merken. 
Sinds 2008 is drs. Edwin Hoogeveen, die een achtergrond bij Pon en de Opel dealervereniging heeft, en een jaar eerder in dienst trad bij Direct Access, mede-eigenaar.

In de loop der jaren is het bedrijf gestaag verder gegroeid, zowel in activiteiten als in personeelsbestand. Tegenwoordig kan Direct Access worden gekenschetst als een innovatief marketing-ict bedrijf dat zich richt op de automotive markt, meer in het specifiek op het ondersteunen van dealers en importeurs en de bedrijven waar deze partijen zaken mee doen.
Er werken ruim 20 mensen bij Direct Access, waarvan een derde zich bezighoudt met software-ontwikkeling.

Direct Access richt zich vooral op het realiseren van efficiencybesparingen voor haar klanten en op het verbeteren van hun concurrentiepositie. Door hierop te focussen wordt het bedrijf continu van binnenuit gedreven om haar eigen concurrentiepositie te verstevigen. Dit uit zich ondermeer in state-of-the-art SaaS-oplossingen (Software as a Service), begeleiding door ervaren automotive projectmanagers, waarbij enerzijds naar een gezonde marge voor Direct Access wordt gestreefd, en anderzijds naar scherpe tarieven voor 'de klant'. 

Hier kunt u onze Algemene Voorwaarden raadplegen.

Visie & Doelstellingen
Werken bij
Route

 

 

Patrick Franke

 

Edwin Hoogeveen